U wenst het onthaal van uw klanten te verbeteren?

Wij zijn gespecialiseerd in klantgeleidingssystemen en afspraken beheer. Ook beschikken we over verschillende ticket systemen. U mag rekenen op onze know how en advies om :

  • het onthaal van uw bezoekers te optimaliseren
  • de werkomstandigheden van uw medewerkers te verbeteren
  • de werklast van uw personeel op een rationele manier te beheren

Ontdek onze oplossingen

  • Gelegen te Hannuit (easy acces)

  • Meer dan 22 jaar expertise

  • Meer dan 300 tevreden klanten

  • Service, kwaliteit, betrouwbaarheid

  • Marktleider in België

  • N°1 ESII partner wereldwijd

ESII

Dochteronderneming van de wereldleider

Het bedrijf ESII, gelegen in Montpellier, is de marktleider en tevens meest betrouwbare, internationale partner op het gebied van klantgeleidingssystemen. Erkend en geapprecieerd voor zijn innovaties en betrouwbaarheid, biedt ESII oplossingen aan in meer dan 50 landen wereldwijd.

U hebt een project? Wij bieden de oplossing !

Klantgeleidingssystemen

Start Pack, eGestat en eSirius
Wij bieden voornamelijk 3 verschillende klantgeleidingssystemen, elk met z’n specifieke eigenschappen. Aarzel zeker niet om ons te contacteren en ontdek welke oplossing bij u past.

Contacteer ons

Afhalen Goederen / Oproep kassa

eTrack, eZQ
Meest innovatieve oplossing om uw klanten te begeleiden van de oproep aan de kassa tot het afhalen van de goederen. eTrack en eZQ zorgen voor een professioneel en dynamisch imago van uw bedrijf. Creëer een vlotte werksfeer door de werklast van uw medewerkers te optimaliseren.

Contacteer ons

Audiovisuele Communicatie

ePlayer en Neoplayer

ePlayer en NeoPlayer bieden u de beste tools om de impact van uw audiovisuele communicatie te vergroten op een professionele en dynamische manier. Beheer gemakkelijk films, animaties, beelden, RSS feeds en meer, met één enkele software oplossing.

Contacteer ons

Interactieve Kiosken

Cameo

De Cameo kiosk is de meest vergevorderde interactieve kiosk op de markt. Evolutief en veelzijdig, ontworpen voor een internsief gebruik. Met het volledig personaliseerbaar touchscreen en uiterlijk past de Cameo gegarandeerd, altijd in uw huisstijl.

Contacteer ons

Onze Referenties

Meer dan 300 tevreden klanten in België, een betere visitekaart kunnen we niet wensen !